Teo Trandafir: Credeam că vor să-mi ia organele. Tu aveai emisiune, dar ai ales să vii la mine / Mircea Badea: Au fost niște momente intense, chiar de disperare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Facebook Mircea Badea
Foto: Facebook Mircea Badea
Teo Trandafir a fost la „apă mare”, adică nu știa dacă se va mai întoarce de unde era.

Ne referim la momentul când a fost bolnavă. În 2011, a avut grave probleme de sănătate și a ajuns la Viena. În acele momente, Mircea Badea i-a fost alături.

„Culmea este că ai venit după mine la apă mare. N-am înțeles de ce ai venit la Viena atunci când trăgeam să mor”, a zis Teo Trandafir.

„...de ce am venit?... Evident că am venit. Teo trecuse prin niște probleme care îi provocaseră temporar niște efecte și era în niște filme. Eu am înțeles perfect despre ce era vorba. Mi-am dat seama că nu mai era aici pe de-a-ntregul. Erai la o apă mare, urâtă, neagră. Credeai că sunt niște oameni care vor să-ți facă rău. Cumva erai și disperată, cumva asta m-a speriat. Erai pe ideea: „ajută-mă pentru că aici vor să-mi facă unii rău”. Ei nu voiau să îți facă rău, voiau să te facă bine. Au fost niște momente intense, chiar de disperare”, a zis Mircea Badea.

„Țin minte că m-am prins de mâinile tale și nu îți mai dădeam drumul să pleci. Apoi mi-am dat seama că tu, în seara aceea, aveai emisiune, dar ai ales să vii la mine”, a adăugat Teo Trandafir.

„Eu țin minte aspecte pe care le ziceai din filmul în care erai. Tu erai foarte lucidă în majoritatea timpului, doar că aveai niște momente în care îți sărea discul și interveneau filmele”, a zis Mircea Badea.

„Eu eram absolut convinsă că oamenii de la Viena vor să mă omoare pentru a-mi lua organele pentru că făceam parte dintr-o înșiruire religioasă de la Moise. Tu îți dai seama?! Credeam că vor să îmi ia organele pentru că ele reprezintă ceva pentru societatea de astăzi”, a explicat Teo Trandafir la podcastul ei Gând la gând.

„Mi-ar fi plăcut, în acea confuzie, dacă ți s-ar fi arătat și numerele de la 6/49”, a adăugat Mircea Badea.

„Atunci mi-am pierdut memoria complet”, a mai zis Teo Trandafir.

Vedeți mai multe aici:

La data de 24 februarie 2021, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, la Viena, din cauza complicaţiilor provocate de pancreatita şi infecţia abdominală de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi o spălare a cavităţii abdominale.

La acel moment, s-a aflat sub tratament masiv de terapie intensivă şi a avut nevoie de o îngrijire interdisciplinară optimă. Având în vedere starea de comă indusă, pacienta nu a putut comunica multă vreme.

VEZI ȘI: Salariile lui Mircea Badea și Teo Trandafir. S-a aflat acum - https://www.dcnews.ro/salariile-lui-mircea-badea-si-teo-trandafir-s-a-aflat-acum_945735.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel