O tentativă de lovitură de stat pusă la cale de moguli, PSD şi Blaga ar fi fost dejucată la mitingul poliţiştilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În cercurile de presă apropiate puterii circulă informaţia conform căreia pe data de 24 septembrie, în ziua , menţionând că demisia lui Blaga substituie gesturile similare care ar fi trebuit să fie făcute de cei responsabilili. "Nu aveţi nicio scuză şi nicio scăpare să-mi prezentaţi în CSAT un raport despre ce s-a întâmplat vineri. O manifestaţie legitimă a poliţiştilor a ajuns un marş ilegal", a spus Băsescu luni seară la Palatul Cotroceni.

Printe primii care a vorbit public despre acest scenariu este jurnalistul Ion Cristoiu. „Eu am văzut evenimentele din aceste zile, a fost o tentativă de puci eşuat, o mineriadă a poliţiştilor, a unei grupări transpartinice din care face parte şi domnul Vasile Blaga şi alţi lideri ai PD-L care acum tac“ afirma analistul duminică, la postul B1TV.

Cotidianul România Liberă prezintă şi el un scenariu al acestei tentative de lovitură de stat, în care presupuşi revoluţionari declară că sunt gata să tragă cu arme de foc dacă jandarmii vor răspunde cu violenţe la acţiunile lor.

Citeşte şi:

Vasile Blaga, victima „aripii prezidenţiale“ din PDL. Nu este exclus amestecul serviciilor secrete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel