Tenis de masă: Elizabeta Samara, locul 3 în Campionatul Naţional
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto ilustativ
Foto ilustativ
Elizabeta Samara a ocupat locul trei la Campionatul Naţional Individual de Seniori desfăşurat, în weekend, la Buzău. 

La simplu, Samara a fost învinsă în semifinală de Irina Ciobanu cu scorul de 4-3, potrivit site-ului federaţiei naţionale de profil. Ciobanu a câştigat titlul de campioană după ce a dispus în finală de Andreea Dragoman cu scorul de 4-3.

Adina Diaconu a primit şi ea o medalie de bronz, după ce a fost întrecută în altă semifinală de Dragoman cu 4-1. Ovidiu Ionescu s-a impus la simplu masculin, după 4-2 în finala cu Adrian Dodean. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Cristian Pletea, învins cu 4-1 de Dodean în semifinale, şi de Rareş Şipoş, întrecut cu 4-0 de Ionescu în cealaltă semifinală.

Dublu feminin

La dublu feminin, victoria a revenit perechii Andreea Dragoman/Camelia Iacob, victorioasă cu 3-1 în finala cu cuplul Anamaria Sebe/Alina Zaharia. Medaliile de bronz au fost cucerite de perechea Eliza Samara/Elena Zaharia (1-3 în semifinala cu Dragoman/Iacob) şi de Andreea Huduşan/Daniela Bârzoi (1-3 în semifinala cu Sebe/Alina Zaharia).

La dublu masculin a câştigat cuplul Ovidiu Ionescu/Constantin Cioti, după 3-2 în finala cu perechea Alexandru Cazacu/Rareş Şipoş. Alin Spelbuş şi Alexandru Manole şi Lucian Munteanu/Cristian Pletea au luat bronzul. Spelbuş şi Manole au fost învinşi în semifinale cu 3-1 de perechea Cazacu/Şipoş, în timp ce Munteanu şi Pletea au pierdut cu 1-3 în penultimul act în faţa perechii Ionescu/Cioti.

Dublu mixt

În proba de dublu mixt victoria a fost obţinută de perechea Ovidiu Ionescu/Eliza Samara, în urma unei victorii cu 3-0 în faţa cuplului Alexandru Cazacu/Roxana Istrate. Cuplurile Alin Spelbuş/Camelia Iacob şi Alexandru Manole/Andreea Clapă au luat medaliile de bronz.

[citeste si]

În semifinale, Spelbuş şi Iacob au fost învinşi de Cazacu/Istrate cu 3-1, iar Manole şi Clapă au pierdut cu 0-3 disputa cu Ionescu şi Samara, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel