Televiziunea History îşi extinde distribuţia în România, prin intermediul platformei TV a Romtelecom
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
history-channel-tv-150x150
history-channel-tv-150x150

Televiziunea History îşi extinde prezenţa în România, lansându-se, luni, în pachetele DTH şi IPTV ale operatorului de telecomunicaţii Romtelecom.

History va fi disponibil abonaţilor Romtelecom în pachetele DTH şi IPTV Extra şi Maxim. History este distribuit în România de AETN UK, o societate mixtă formată de A+E Networks şi BSkyB.

Având ca ţintă de audienţă adulţii de toate vârstele, History "oferă programe de calitate care deschid noi perspective asupra modului în care este perceput trecutul, spunând poveşti ale unor binecunoscute aventuri, dar şi pe cele care au rămas ascunse odată cu trecerea timpului". Televiziunea difuzează programe precum "Aşii amanetului", "Camionagiii gheţurilor" şi "102 minute care au schimbat lumea".

"Extinderea distribuţiei History în România este un reper important în continuă consolidare a prezenţei canalului nostru pe această piaţă. Poziţia şi conţinutul unic al History fac din acesta un canal valoros pentru platforme (...)", spune Christina Foley, Vice President of Distribution and New Business Development la AETN UK.

AETN UK distribuie în prezent în România televiziunile History şi History HD. History este disponibil în peste 150 de ţări, pentru mai mult de 250 de milioane de gospodării cu TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel