Ștefan, Exatlon - Iuliana, Bravo, ai stil! All Stars: Simt o chimie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ștefan și Iuliana
Ștefan și Iuliana
Ștefan de la Exatlon vorbește despre Iuliana, de la Bravo, ai stil! All Stars, după ce  tânăra a mărturisit, la televizor, că îl place.

Iuliana, de la Bravo, ai stil! All Stars, a declarat în nenumărate rânduri că îl place pe Ștefan, fostul concurent Exatlon.

“Preferatul meu a fost Ștefan. Îmi plăceau la el fizicul, caracterul, era un băiat de nota 10, muncitor, sportiv, chiar l-am apreciat foarte tare. Păcat ca a ieșit din competiție in semifinale. Merita mai mult. Îmi place de el și… necâștigător. De aceea, la întoarcerea în țară, îi spun așa: “Ștefan, sună-mă, să fie primul telefon pe care îl dai!”, a zis, amuzată, Iuliana la Bravo, ai stil! All Stars. 

Ștefan de la Exatlon a vorbit pentru prima dată despre Iuliana.

"Doamne, ce fată frumoasă! Eu știam că a spus că ar vrea să ne vedem dacă o să fiu câștigător, nu și dacă pierd. Așa am înțeles eu. S-a răzgândit? Nu mi s-a aranjat în viața mea o întâlnire cu o fată, sper să se întâmple totul firesc. Am văzut-o când am ieșit din concurs, e foarte frumoasă. Am văzut-o în poze, nu știu încă dacă este genul meu...Dacă mă întâlnesc cu ea și simt o chimie, bine, dacă nu...", a declarat Ștefan pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel