Teamnet: Programul “From Zero to Hero”, la a IV-a ediție. Câte locuri sunt
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Grupul Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori  IT&C din regiune, anunță că a dublat numărul de locuri din programul de cursuri gratuite pentru studenți "From Zero to Hero" 2015, studenții și masteranzii din universitățile tehnice și economice din România fiind invitați să se înscrie în perioada 30 martie-10 aprilie.  Cursurile se vor desfășura în perioada 20 aprilie - 15 mai 2015, la sediul central Teamnet din București, și în perioada 4 - 29 mai, la Iași.

Grupul Teamnet lansează cea de-a patra ediție a programului "From Zero to Hero", derulat cu scopul de a dezvolta generația viitoare de specialiști în domeniul tehnologiei din România. Programul oferă studenților și masteranzilor interesați să dezvolte o carieră în domeniul IT acces la cursuri intensive gratuite cu experți din cadrul Teamnet, informează un comunicat de presă al grupului, remis redacției DC News.

116 locuri sunt deschise în București și Iași, în cadrul programului "From Zero To Hero" 2015, compania dublând astfel numărul față de ediția precedentă, desfășurată în toamna anului trecut.

Tinerii au ulterior oportunitatea de a intra într-un program de internship plătit pe o perioadă de 3 luni. Până în prezent, aproximativ 70% dintre participanții la edițiile trecute "From Zero To Hero" s-au angajat în cadrul companiei.

"Generația viitoare de specialiști IT are un potențial extraordinar. Tinerii creativi, talentați și pasionați de tehnologie din universități sunt cei care vor accelera evoluția industriei locale de IT în următorii ani și vor transforma România într-un hub regional de tehnologie tot mai puternic. Susținerea și dezvoltarea inteligenței și creativității românești se regăsesc în continuare printre prioritățile Teamnet, prin desfășurarea unor programe academice ample așa cum este From Zero To Hero, care oferă tinerilor startul pentru o carieră în domeniul IT", a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group

Detalii despre cursuri și înscriere

"From Zero to Hero" este unul dintre cele mai importante programe academice din țară. Programul din această primăvară oferă 66 de locuri la cursurile de Dezvoltare Software (.net, Java și Oracle), dintre care 16 în Iași, 30 de locuri la cele de Analiză Business și 20 de locuri pentru studenții interesați de Testare.

Cursurile însumează 80 de ore de practică, cu exerciţii individuale şi de echipă, şi se vor desfăşura pe durata unei luni de zile la sediile companiei Teamnet din București și Iași. La finalul programului, studenții care dovedesc capacități tehnice remarcabile și sunt pasionați de tehnologie vor avea ocazia să rămână în companie, în cadrul unui program de internship plătit de 3 luni.

Pentru înscriere, studenții trebuie să trimită CV-ul la adresa [email protected] până pe 10 aprilie și să menționeze în titlul email-ului numele "From Zero to Hero" și tipul de cursuri de care sunt interesați.

Despre Teamnet

Cu o experiență de 14 ani, Teamnet este unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din regiune. Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 71 milioane de euro în 2013 și a fost inclusă, pentru al șaptelea an consecutiv, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De asemenea, Teamnet este singura companie românească inclusă în categoria „Big 5" a topului Deloitte Technology Fast 50 Central Europe în 2013, fiind ocupanta locului al treilea în clasament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel