Data publicării:

Părul lui Taylor Swift cedează în fața umidității din Singapore: Imagini cu artista

Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Umiditatea din Singapore a pus o mică piedică în calea look-ului perfect al lui Taylor Swift în timpul celui de-al doilea concert din cele șase programate pe stadionul Național din Kallang.

Cântăreața de 34 de ani, cunoscută pentru hitul „Love Story”, a abordat cu umor situația, glumind cu cei 55.000 de fani prezenți: „După cum vedeți, părul meu a revenit la setările din fabrică, mulțumită umidității de aici. Nu mă plâng, îmi place”, a declarat Swift într-un videoclip distribuit pe [X] (fosta platformă Twitter), relatează Yahoo News.

„Totuși, vreau să vă laud pe voi pentru că este foarte umed și voi ați dat totul seara asta!”, a continuat ea. „Ați dansat, ați stat în picioare și ați făcut poze toată noaptea. Arătați minunat, de ce transpir eu atât de mult? Mă uit la voi și sunteți toți perfecți”, a glumit Swift cu fanii.

 

În ciuda problemelor cu părul, artista a avut o surpriză pentru fani în timpul concertului de duminică. Așezată la pian, cântăreața piesei „Bad Blood” a dezvăluit a patra și ultima versiune a celui de-al 11-lea album de studio, „The Tortured Poets Department”, care va fi lansat pe 19 aprilie.

Vedeta pop a împărtășit vestea și pe Instagram, unde a dezvăluit că piesa bonus pentru această ediție se numește „The Black Dog”. De asemenea, a postat o imagine inedită în care își trece mâinile prin păr.

La cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy, Taylor Swift a scris istorie câștigând premiul Albumul anului pentru a patra oară cu albumul său „Midnights”. Această reușită o plasează pe primul loc ca artistă solo cu cele mai multe victorii în această categorie, depășind nume legendare precum Stevie Wonder și Frank Sinatra.

Swift a dominat seara cu o serie de alte premii, inclusiv Cel mai bun videoclip muzical pentru „All Too Well: The 10 Minute Version” și Cea mai bună melodie country pentru „Carolina”.

Victoria sa la categoria Albumul anului a fost una cu o semnificație aparte, deoarece a venit după o controversă din 2014, când albumul ei „1989” nu a fost nominalizat în această categorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel