Data publicării:

Tatăl Robertei, după imaginile zilei cu familia șoferului drogat: Oameni buni, nu-mi vreau decât copilul înapoi

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Tatăl Robertei, studenta ucisă de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, a spus că trebuie să plătească și polițiștii care l-au protejat pe Vlad Pascu. 

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu au fost uciși în localitatea 2 Mai, după ce Matei-Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri.

„Oameni buni, nu-mi vreau decât copilul înapoi, restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult! Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătească și polițiștii care l-au protejat. Despre protecție nu vorbește nimeni.”, a spus tatăl Robertei, potrivit Antena3 CNN. 

Mama lui Vlad Pascu, reținută pentru 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, a fost reținută pentru 24 de ore.

Miruna Pascu a fost audiată astăzi la DIICOT alături de soțul său, Mihai, și fiul său, autorul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri, studenți la Geografie, și-au pierdut viața.

„Nu pot da timpul înapoi. Îmi pare rău!“, a fost prima declaraţie făcută de Vlad Pascu de la producerea tragediei şi până în prezent.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea constănțeană 2 Mai în luna august, a mers astăzi la DIICOT pentru a fi audiat. 

Bărbatul a ajuns la DIICOT după ce, anterior, și soția sa ajunsese acolo. Acesta a ajuns la sediul instituției cu o motocicletă electrică în valoare de peste 10.000 de euro și a intrat în clădire cu casca în mână.

La un moment dat, în timp ce era în sala de așteptare, Mihail Pascu le-a zâmbit sfidător jurnaliștilor de la fața locului și a ridicat casca.

Matei-Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți la Geografie în localitatea constănțeană 2 Mai, a mai avut probleme cu drogurile în trecut.  

VEZI ȘI: Dealerul lui Vlad Pascu - cercetat pentru furt calificat şi distrugere, după ce a spart o farmacie (surse) https://www.dcnews.ro/dealerul-lui-vlad-pascu-cercetat-pentru-furt-calificat-si-distrugere-dupa-ce-a-spart-o-farmacie-surse_930354.html 

VEZI ȘI: Tatăl beizadelei Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști / Update 2: Este cercetat sub control judiciar - Video https://www.dcnews.ro/tatal-beizaedelei-vlad-pascu-a-intrat-cu-motocicleta-in-jurnalisti_930336.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel