Data actualizării:
Data publicării:

Melis, ucisă pentru că adolescentul criminal ”nu suporta să vadă oameni fericiți”. Mama fetei a leșinat la proces, tatăl a răbufnit de furie

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto colaj KanalD
foto colaj KanalD

Tatăl tinerei din Craiova, ucisă în Grădina Botanică, a atacat duba în care se afla criminalul fiicei sale.

Tatăl Melisei, fata de 14 din Craiova care a fost ucisă anul trecut în Grădina Botanică a orașului, a atacat duba în care asasinul fiicei sale a părăsit tribunalul. În imaginile difuzate de Antena 3 CNN, se vede cum bărbatul, copleșit de durere, aleargă după vehicul și dă cu pumnii în caroseria acestuia. În cele din urmă el este îndepărtat de jandarmi, dar și de către colegii Melisei care veniseră în fața instanței cu pancarte pentru a cere închisoare pe viață pentru tânărul care i-a ucis pe Melis și pe Emi.

Acesta nu este singurul moment tensionat. Tot astăzi, mama Melisei, a leșinat în timpul procesului. Cei prezenți au sunat imediat la 122, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical care i-a acordat ajutor femeii îndurerate. Ea a fost ulterior transportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

De ce i-a ucis elevul pe Melis și Emi

Reamintim că această crimă înfiorătoare a fost comisă în vara anului trecut. Elevul de 17 ani i-a înjunghiat pe Emi și pe Melis în Grădina Botanică din Craiova. Deși Melis a reușit atunci să sune la 112, ea nu a mai putu fi salvată. Acum ancheta a scos noi detalii cutremurătoare. Se pare că adolescentul de 17 ani și-a premeditat, într-adevăr, gestul, dar nu o cunoștea pe victimă. El le-ar spus anchetatorilor că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și i-a ales pe cei doi pentru că "nu suporta să vadă oameni fericiți".

"Astăzi, la cel de-al doilea termen în procesul crimei de la Grădina Botanică din Craiova, a fost audiat elevul de 17 ani de la Liceul Militar, cel care a comis anul trecut această oribilă faptă. Familia Melisei s-a aflat pentru a doua oară față în față cel care a ucis-o pe eleva de 14 ani.

În timpul procesului, mama Melisei nu a mai rezistat: abia ținându-se pe picioare, femeia a ieșit din sala de judecată și a leșinat pe hol a leșinat. Prietenii au sunat imediat la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului.

Mama Melisei a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a fost stabilizată.

Între timp, procesul s-a încheiat, iar acuzatul a fost scos în dubă din curtea tribunalului. În acel moment, prietenii elevi ucise, care se adunaseră în fața instanței de judecată, au început să strige 'închisoare pe piață'. Tatăl Melisei s-a desprins dintr-un grup și a tăbărât cu pumnii pe duba penitenciarului.

Mai devreme, în fața magistraților, acest tânăr ar fi dat de înțeles că a comis oribil a crimă pentru că nu-și dorea să vadă oameni fericiți. Vă reamintesc că acest băiat i-a atacat pe Melisa și prietenul ei în Grădina Botanică, fără niciun motiv aparent", a relatat jurnalista Loredana Chimoiu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel