Tatăl lui Teo Trandafir îl atacă pe soțul acesteia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ion-uta
ion-uta

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, a lansat un atac dur la adresa soțului vedetei pe care îl acuză că nu a vrut decât banii ei.

"Acum și-a adus aminte că are doi copii, a luat lecitină, până acum nu luase. El a regizat toate secvențele. Totul este pus foarte bine la punct. El a vrut banii lui Teo. El a vrut tot. Ea nu are cea mai mică vină, decât faptul că avut aceeași puritate", potrivit wowbiz.ro.

Tatăl lui Teo crede ca unul dintre motivele divorțului ar fi și dependența lui Constantin de jocurile de noroc: "Pokerul e mai rău decât drogul!".

La șase luni de la căsătorie, vestea despărțirii dintre Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, a căzut ca o bombă. Vedeta TV a ţinut să facă lumină în ceea ce priveşte despărţirea dintre ea şi Constantin Iosef. ”Nicio clipă nu a fost vorba despre o certă între noi, sau de discuţii în contadictoriu, sau altceva. Iubirea este ceva pentru care eu ştiu să lupt, dar de acestă dată o să las lucrurile să se întâmple. Ar fi culmea sa trec peste decizia unui om în care eu am încredere totală, pe care îl admir şi la care ţin. Aşa că o să îi respect decizia”, a spus Teo, pentru CanCan.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel