Tatăl lui Connect-R, după ce a cântat pe scenă cu artistul: Mă rog să biruiască ispitele. S-o lase mai subțire cu muzica, are 40 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Connect-R
Sursa foto: Facebook Connect-R
Aurel Mihalache, tatăl lui Connect-R, a cântat pe scenă alături de fiul său, artistul împlinind 40 de ani. Acesta a făcut mai multe declarații despre artist.

"E o zi fericită, e un dar de la Dumnezeu, cum am mai spus. M-am simțit onorat să cânt alături de el și de Horia Brenciu. A fost minunat, chiar nu mă așteptăm, bineînțeles că am făcut o repetiție dar chiar nu mă așteptăm. Da, îmi moștenește talentul. Eu am cântat pe la diferite case de cultură, prin diferite cartiere, discotecă, mă rog. La un moment dat m-am lăsat de muzică să pot să fac meseria mea de tinichigiu care a fost foarte benefică pentru creșterea copiilor”, a declarat Aurel Mihalache pentru ciao.ro.

"Mă rog să biruiască ispitele!"

"Mă rog pentru el să fie ferit de ispite, de rele, ăsta e cel mai mare cadou. Cadoul nu constă în materie, constă în rugăciune, în duh, în smerenie, nu în chestii efemere! Da, de la mine a deprins el dragostea pentru Dumnezeu! Nu l-am dus la biserică, dar îmi moștenește latura spirituală! Ștefan e un copil bun! E o plămadă bună! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale!”, a mai spus tatăl lui Connect-R.

"Pentru Ștefan mă rog să îi dea Dumnezeu sănătate trupească, sufletească, în primul rând, și mai multă înțelepciune ca să biruiască ispitele! Că are o vârstă și acum trebuie să se așeze la locul lui! S-o lase mai subțire cu muzica, are 40 de ani!”, a spus acesta.

"O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea"

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a avut de-a lungul anilor un succes uriaș, menținându-se permanent în topurile muzicale, mai ales cu piesa "Vara nu dorm". Mai mult, este primul rapper român care a urcat pe scena Eurovision.

Cântărețul a fost născut și crescut în București, într-o familie modestă de etnie romă și a dezvăluit că s-a simţit ruşinat cu familia sa atunci când era mai mic, pentru că toată lumea râdea de el.

"O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea. Pentru că veneam de afară, unde eram făcut ţigan. Am venit acasă şi am întrebat-o pe mama mea, iar ea mi-a spus că nu sunt ţigan, că sunt român. Iar eu mă duceam afară, ca fraierul, şi spuneam că nu sunt ţigan, că am vorbit cu mama. După care am crescut şi am realizat, da, sunt ţigan, dar tot mic eram şi nu realizam adevărul la nivel profund, că nu e nicio problemă în a fi ţigan. Într-adevăr, mi-a fost ruşine. Simţeam repulsie faţă de toată treaba asta, ţin minte că, la un moment dat, am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să văd dacă iese treaba asta, să acopăr, să nu observe lumea că sunt ţigan", declara Connect-R, la începutul anului, în emisiunea "40 de întrebări", de la Kanal D.

"M-am drogat foarte mult timp"

 

Connect-R a vorbit atunci și despre consumul de substanțe interzise, de care a fost dependent timp de șase ani. Artistul a spus că atât el, cât și alți sașe colegi de-ai săi ajunseseră să-și injecteze cocaină zilnic. Solistul a ajuns să consume substanțe interzise din cazua stresului și a surmenajului, iar efectele drogurilor asupra corpului său au fost devastatoare. Ajunsese chiar să nu doarmă 72 de ore în șir.

"Da, m-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaină și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală, pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțăm.

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa...o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai există așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să mergem la medic. Toți șase am zis stop și așa s-a întâmplat", a spus acesta, la Kanal D.

Chiar dacă s-a lăsat de ani buni de droguri, Connect-R a mărturisit că tot mai fumează iarbă din când în când, dar doar în scopuri recreative.

"Și acum visez să mai merg la Amsterdam să trag un joint cu marijuana. Acolo e legal", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel