TAS va da verdictul în privinţa meciului Pandurii – Oţelul în cursul săptămânii. Ce se va întâmpla dacă partida va fi reprogramată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Suspansul dacă Oţelul Galaţi este sau nu noua campioană a României se prelungeşte.

Dacă iniţial Tribunalul de Arbitraj Sportiv de Lausanne trebuia să ia astăzi o decizie dacă partida Pandurii Târgu Jiu – Oţelul, din etapa a 19-a, se va mai juca sau nu, conform gsp.ro, verdicul a fost amânat şi va fi dat în cursul săptămânii. Acel meci nu s-a disputat, deoarece gorjenii nu au fost programaţi din cauza unei restanţe financiare faţă de Dinamo, iar gălăţenii au câştigat la „masa verde” cu 3-0.

Dacă TAS va decide ca partida să fie reprogramată, Oţelulului i se vor scădea trei puncte, va avea doar 64, cu unul mai mult decât FC Timişoara. În cazul în care bănăţenii vor câştiga partida din ultima etapă, cu Dinamo, vor avea 66 de puncte. Pentru fii campioană, Oţelul trebuie să câştige unul din cele două partida pe care le-ar mai avea de disputat, cu Pandurii şi cu Astra Ploieşti, ambele în deplasare. Dacă va face două egaluri, va fi la egalitate cu alb-violeţii, dar la rezultate directe bănăţenii au avantajul golului în deplasare marcat de Zicu (în tur a fost 2-0 pentru Timişoara, iar în retur, 2-1, pentru Oţelul). Dacă FC Timişoara va remiza cu Dinamo, gălăţenilor le este sufient doar un punct din două meciuri. În fine, dacă timişorenii pierd cu „câinii”, Oţelul este campioană chiar dacă ar fi învinsă în ambele partide. Timişorenii ar putea pierde şi locul 2, dacă vor fi învinşi de Dinamo, iar FC Vaslui ar câştiga la Turnu Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel