Tarom reduce personalul cu 10 la sută
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Tarom
Tarom

Tarom inițiază în această lună un program de retragere voluntară a personalului prin care doresc să micșoreze numărul angajaților cu 10% până la sfârșitul anului. Directorul general executiv al Tarom, Christian Heinzmann, a declarat că „TAROM va păstra doar angajații care își fac bine treaba”. 

Autor: Sabina Ghiulțu

Acest program se va desfăşura pe toată durata anului 2013 şi va fi revizuit la sfârşitul anului pentru a vedea dacă este nevoie să fie prelungit şi în anul 2014. Obiectivul este reducerea lunară a personalului în așa fel încât activitățile companiei să nu fie afectate.

Media salariului la Tarom este de peste 4.000 de lei, salariații disponibilizați urmând să li se acorde drepturi compensatorii.

Potrivit proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli propus pentru acest an, Tarom ar încheia 2013 cu 2.030 de angajaţi, spre deosebire de bugetul din 2012 care prevedea un număr de 2.196 de salariaţi la finele anului. În opinia directorului general,  compania ar trebui să aibă în jur de 1.500 de angajaţi la nivelul anului 2015, când îşi propune să revină pe profit, conform planului de management.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel