Tăriceanu vrea alianţă cu PSD la locale. Acuze GRAVE la adresa PNL, USR şi PMP
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că vrea ca formaţiunea pe care o conduce să semneze un acord cu PSD pentru alegerile locale. 

"Voi propune colegilor din conducerea ALDE să aprobăm semnarea unui acord politic cu PSD, în vederea alegerilor locale.

Scopul acestui acord nu este doar de a ne sprijini reciproc candidații la alegerile locale, ci de a pune bazele unei alternative serioase la incompetenții din PNL, neomarxiștii din USR și turnătorii din PMP. Această alianță va aduce o administrație dreaptă și profesionistă. Această alianță va asigura o platformă solidă candidaților experimentați și competenți pe care îi avem și a căror voce riscă să nu fie auzită din cauza propagandiștilor populiști. Mulțumită acestei alianțe vom asigura majorități cât mai consistente în consiliile locale și județene.

Prezența ALDE în această alianță va aduce o componentă liberală importantă, care să garanteze că vocea antreprenorului român de la nivel local se face auzită. Prezența ALDE va garanta că puterea se va reîntoarce la autoritățile locale, adică mai aproape de cetățean.

Prezența ALDE în alianță va garanta că libertățile și drepturile cetățenilor nu vor fi doar niște vorbe pe hârtie, așa cum sunt acum, ci că va exista un partid gata să lupte pentru aceste valori.", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel