Tăriceanu, atac la Alina Gorghiu: Își dorește să ajungă și ea ceva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dezminte că i-ar fi propus anul trecut Alinei Gorghiu o funcție de ministru în schimbul părăsirii PNL, adăugând că noul co-președinte al PNL "își dorește mult să ajungă și ea ceva".

"Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva, ministru dacă s-ar putea. Și-a dorit foarte mult. Nici măcar fostul președinte al partidului Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcție ministerială.

Așa că eu cu atât mai puțin aș fi dispus să îi fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei personal de carieră, din ceea ce visează probabil destul de des, dar probabil nu a fost cazul în ceea ce mă privește să-i fac o asemenea propunere", a declarat luni Tăriceanu, potrivit Agerpres.

Reacția lui Tăriceanu a survenit declarației Alinei Gorghiu conform căreia șeful Senatului este purtătorul de cuvânt informal al lui Victor Ponta și că anul trecut i-ar fi propus "funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL".

Gorghiu: Tăriceanu îmi propunea anul trecut funcţii ministeriale în schimbul plecării din PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel