Tăriceanu, atac DUR la adresa PNL. "Partid de saltimbanci, avizi după putere"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 16 dec 2020 / 16:42
Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, îi face praf pe cei de la PNL şi lansează un atac extrem de dur. 

"Ce a fost și ce a ajuns! La PNL mă refer. La începutul anilor ‘90 puneam umărul la reclădirea PNL-ului istoric, un partid în care activam alături de personalități precum Radu Câmpeanu, Dinu Zamfirescu sau Mircea Ionescu-Quintus. Acel PNL renăscut după 1989 a guvernat România între 2004 și 2008, o perioadă în care țara noastră a aderat la Uniunea Europeană, o perioadă care a generat prosperitate pentru români.

Azi, PNL a ajuns un partid de saltimbanci, avizi după putere, slugarnici față de un „tătuc” de la Cotroceni, un partid fără coloană vertebrală, măcinat de un război intern pentru puterea în partid. PNL-ul de azi dă dovadă de lipsă de maturitate, acționează ca un novice al politicii, care își taie, prin fiecare acțiune, craca de sub picioare.

Mă uit cu regret la ce a ajuns PNL-ul azi, un partid tăvălit de interesele obscure ale liderului suprem de la Cotroceni. Mai întâi, Iohannis a făcut PNL-ul knockout obligându-l pe Orban să demisioneze. Apoi, PNL și-a încălcat propria decizie internă de a-l numi pe Orban prim-ministru, alegându-l în schimb pe surescitatul ministru Cîțu, care a mai fugit o dată de votul Parlamentului. Acum, PNL-ul este călcat în picioare de USR-ul crescut în laboratoarele din Băneasa.

Prin tot ce se întâmplă zilele acestea, conducerea PNL se descalifică și se discreditează. Cine oare ar putea avea încredere în ei să guverneze România, când ei fac acest joc ridicol pentru funcții?", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro