Târgoviște: A rupt un stâlp de telefonie, după o cursă cu poliția după el
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
targoviste_urmarire
targoviste_urmarire

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, aflat sub influența alcoolului și fără permis, încurajat de un prieten, a refuzat să oprească la un control de rutină. Urmărit de polițiști, șoferul a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp de telefonie şi s-a oprit într-o maşină parcată regulamentar.

Urmărire ca-n filme, azi-noapte, pe străzile din Târgoviște! Polițiștii târgovișteni au vrut să oprească o maşină pentru un control de rutină. Deoarece şoferul nu a oprit, oamenii legii au pornit în urmărire, scrie Realitatea.net.

Lipsit de experiență, tânărul nu a apucat să ajungă prea departe. După doar câțiva kilometri parcurși, automobilul a rupt un stâlp de telefonie şi s-a oprit într-o maşină parcată regulamentar.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. Tot el va trebui să suporte reparaţiile celor două maşini avariate, dar să înlocuiască şi stâlpul pe care l-a rupt.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. După ce l-au testat cu alcooltestul, poliţiştii au descoperit că tânărul avea o alcoolemie de 0,26 mg alcool pur în aerul expirat.

Șoferul va trebui să răspundă în faţa legii și pentru că a condus băut şi fără permis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel