Tânărul care a acuzat jandarmii că l-au lovit la Pungești a fugit din spital
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
pungesti
pungesti

Tânărul originar din  Braşov, care i-a acuzat pe jandarmi că l-ar fi lovit la Pungești, a fugit din spital imediat după ce i s-a făcut radiografie şi medicii au constatat că nu suferise leziuni.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, tânărul din Braşov care a ajuns la unitatea medicală în urma confruntărilor cu jandarmii de la Pungeşti a fost diagnosticat, în urma consultului de specialitate şi pe baza propriilor declaraţii, cu traumatism toracic minor.

 Imediat după investigaţiile medicale făcute la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), braşoveanul a fost direcţionat către un alt specialist, pentru efectuarea unei radiografii prin care să se constate dacă are probleme la torace.

 "Pacientul trebuia să revină la UPU pentru a fi analizat rezultatul radiografiei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Ulterior, am constatat că, de fapt, tânărul a fugit din spital. Oricum, în urma radiografiei făcută, s-a observat că nu are nicio leziune, fiind vorba doar de un traumatism toracic minor", a declarat, duminică, şeful UPU Vaslui, Carmina Piseru, conform Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel