Tânără hărțuită de curier: S-a invitat să intre la mine în casă, la cafea
Tânără hărțuită de curier / Imagine de Norma Mortenson de la Pexels
O tânără hărțuită de curier a povestit episodul neplăcut, în direct, vineri. 

În urmă cu două zile, o tânără a fost hărțuită de cel care i-a livrat mâncare. Fata a povestit cum bărbatul a început să sune insistent la interfon, să-i dea mesaje obsesive și să bată la ușă. Inițial, aceasta a povestit totul pe rețelele de socializare. 

Vineri, tânără a intrat în direct la Realitatea Plus și a făcut câteva precizări. 

„Comanda a fost plasată de pe contul unui prieten, numărul meu de telefon a fost pus în detalii. Livratorul a sunat ca să-i ofer detalii despre adresă, a venit, toată interacțiunea mea cu el a fost de trei secunde... După care dânsul m-a mai sunat o dată ca să-mi ceară indicații despre cum să iasă din bloc. I le-am oferit. După care a continuat să mă sune. Mi-a dat un mesaj prin care se invita să intre la mine în casă, la cafea. Nu i-am răspuns, a început să bată la ușă, a sunat, a venit și al doilea mesaj... La un moment dat a plecat.”, a spus tânăra, vineri. 

Fata nu a sunat la poliție, ci a trimis un mesaj pe aplicația de pe care s-a făcut comanda. 

„Sunt convinsă că dacă nu publicam povestea pe Internet, nu s-ar fi soluționat atât de repede. După ce am publicat, am fost sunată de un reprezentant și s-a oferit să-mi ofere datele de contact în caz că mă hotărăsc să depun plângere.”, a mai spus tânăra. 

Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 15 ian, 09:27
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro