Data publicării:

Tânără din Bergamo, detalii dramatice din RĂZBOIUL dintre Italia și COVID-19

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Francesca Steffenini, o tânără italiancă din Bergamo, a povestit, în exclusivitate pentru DC Medical, cum arată lupta împotriva COVID-19, de pe frontul italian.

Francesca, în vârstă de 23 de ani, locuiește împreună cu familia sa în provincia Bergamo, zona cea mai afectată de noul coronavirus din Italia. Tânăra povestește cu groază ceea ce trăiește în aceste zile negre.

"Aici situația este cu adevărat alarmantă, deși suntem cu toții în carantină obligatorie de mai bine de 2 săptămâni, numărul infecțiilor nu scade, în locul său numărul celor decedați crește. La Bergamo nu mai există spații în cimitire, iar crematoriile funcționează 24 de ore pe 24. Suntem nevoiți să ne trimitem persoanele dragi care au pierdut lupta cu virusul la crematoriu, nu au nici măcar dreptul la o înmormântare, decedatul poate fi întâmpinat doar de 10 persoane, cu măști, mănuși și păstrând distanțele de siguranță, fără îmbrățișări, doar ochi tristi care se încrucișează spunând „ nu ar fi trebuit să meargă așa", și este cu adevărat adevărat, nu trebuia să fie așa, a declarat italianca pentru DC Medical.

Citește întregul material uluitor pe DCMEDICAL.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel