Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Tamara Buciuceanu-Botez are de acum steaua ei. Celebra actriţă, care a împlinit de curând 82 de ani, a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din centrul Capitalei, în semn de recunoştinţă pentru întreaga sa carieră.

Toată lumea a îndrăgit-o pe Isoscel, severa, dar totodată simpatica profesoară de matematică pe care Tamara Buciuceanu-Botez a întruchipat-o ăn Liceenii. Actriţa a ajuns acum la 82 de ani, împliniţi pe 10 august, şi la 59 de ani de carieră, răsplătită duminică cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, informează Realitatea.

La eveniment au venit oameni simpli care au cunoscut-o în calitate de spectatori la teatru, dar şi colegi de breaslă care au aplaudat cariera onorabilă a doamnei Teatrului Românesc. Aceasta le-a mulţumit din inimă şi nu a fost deranjată nici măcar de sonorizarea defectuoasă.

"Un membru al unei dinastii a interpreţilor vine din nou la putere şi are o stea în Bucureşti", a declarat Mircea Albulescu, prezent la eveniment.

"Să ajungă la 99 de ani de carieră! Îi doresc sănătate, parcă-i suflet din sufletul meu", a spus şi directorul Teatrului de Comedie, George Mihăiţă.

Steaua Tamarei Buciuceanu-Botez se alătură pe Aleea Celebrităţilor celor primite de actorii Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern şi regizorul Alexandru Tocilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel