Tagliatelle mare e monte a la Cezar Osiceanu. Rețetă simplă și delicioasă
Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi Tagliatelle mare e monte. Găsiți, în rândurile de mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.
Ingrediente pentru Tagliatelle mare e monte
Tagliatelle
Ceapă
Usturoi verde tăiate potrivit
Ciuperci tăiate în patru pălăriile lor mari
Somon file tăiat bucățele potrivit de mari
Un pahar de vin alb demisec
Parmigiano ras
Mărar
Pătrunjel
Cimbru
Piper
Mod de preparare
Călim întâi ciupercile și apoi punem în tigaie ceapa, usturoiul și somonul. Fierbem tagliatellele și când sunt gata le așezăm peste cele din tigaie lăsate la foc mic spre mediu, mestecând ușor ca să nu se prindă și punând peste paharul de vin. După 3-4 minute, scoatem și punem în farfurie presărând deasupra parmezanul ras și verdeață, plus un praf de piper proaspăt măcinat. Și poftiți la masă pentru că se răcesc!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News