Tagliatelle mare e monte a la Cezar Osiceanu. Rețetă simplă și delicioasă
Tagliatelle monte i mare a la Cezar Osiceanu
Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi Tagliatelle mare e monte. Găsiți, în rândurile de mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.
Ingrediente pentru Tagliatelle mare e monte
Tagliatelle
Ceapă
Usturoi verde tăiate potrivit
Ciuperci tăiate în patru pălăriile lor mari
Somon file tăiat bucățele potrivit de mari
Un pahar de vin alb demisec
Parmigiano ras
Mărar
Pătrunjel
Cimbru
Piper
Mod de preparare
Călim întâi ciupercile și apoi punem în tigaie ceapa, usturoiul și somonul. Fierbem tagliatellele și când sunt gata le așezăm peste cele din tigaie lăsate la foc mic spre mediu, mestecând ușor ca să nu se prindă și punând peste paharul de vin. După 3-4 minute, scoatem și punem în farfurie presărând deasupra parmezanul ras și verdeață, plus un praf de piper proaspăt măcinat. Și poftiți la masă pentru că se răcesc!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat
- Prof. univ. dr. Mircea Duțu, semnal de alarmă asupra reformării profesiei juridice: Robotul a participat la admiterea în magistratură și a trecut cu brio / video