Tagliatelle mare e monte a la Cezar Osiceanu. Rețetă simplă și delicioasă
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Tagliatelle monte i mare a la Cezar Osiceanu
Tagliatelle monte i mare a la Cezar Osiceanu
Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi Tagliatelle mare e monte. Găsiți, în rândurile de mai jos, ingredientele necesare și modul de preparare.

Ingrediente pentru Tagliatelle mare e monte 

Tagliatelle

Ceapă

Usturoi verde tăiate potrivit 

Ciuperci tăiate în patru pălăriile lor mari

Somon file tăiat bucățele potrivit de mari 

Un pahar de vin alb demisec 

Parmigiano ras 

Mărar

Pătrunjel

Cimbru

Piper

Mod de preparare

Călim întâi ciupercile și apoi punem în tigaie ceapa, usturoiul și somonul. Fierbem tagliatellele și când sunt gata le așezăm peste cele din tigaie lăsate la foc mic spre mediu, mestecând ușor ca să nu se prindă și punând peste paharul de vin. După 3-4 minute, scoatem și punem în farfurie presărând deasupra parmezanul ras și verdeață, plus un praf de piper proaspăt măcinat. Și poftiți la masă pentru că se răcesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel