Swoboda o acuză pe Macovei de manipulare. "Un fel de exploatare a fricii"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
macovei
macovei
Președintele Grupului Social Democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a condamnat declarațiile europarlamentarei PDL, Monica Macovei. 

Eurodeputata democrat-liberală a declarat că  o majoritate a social-democraților în Europa ar însemna "vremuri de teroare și întoarcerea la comunism".

Hannes Swoboda afirmă că "Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut".

VEZI și: Macovei semnalează un pericol uriaș pentru România

"Regret declarațiile condamnabile și manipulatoare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraților apără continuu drepturile și libertățile tuturor cetățenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanții români și încearcă să-i manipuleze pe oameni. Doamna Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanților, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Aceste este motivul pentru care social-democrații europeni și-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă și de creștere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor", a precizat Hannes Swoboda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel