Clipe de GROAZĂ la Indian Wells: Svitolina, evacuată cu pistoalele scoase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Elina Svitolina a fost evacuată din hotelul în care se relaxa.

Elina Svitolina se va duela cu Bianca Andreescu (18 ani, nr. 60 WTA) vineri noaptea, de la ora 03:30 (ora României), în semifinalele Indian Wells.

Svitolina, jucătoare de 24 de ani și nr. 6 WTA era împreună cu Gael Monfils, 32 de ani și nr. 19 ATP, au avut parte de sperietura vieții lor, în această dimineață. Cei doi se odihneau în camera de hotel când poliția a intrat peste ei, urlând „Mâinile sus!”. News Channel 3 a clarificat întreaga situație explicând că polițiști care au dat buzna peste doi sportivi au primit un apel în care erau anunțați că în zonă s-ar fi auzit focuri de armă.

Poliția s-a prezentat la fața locului și a căutat în fiecare cameră de hotel, însă nu au găsit nici o urmă de impușcătură. Evenimentul teribil s-a întâmplat nu cu foarte mult timp ca Monflis sa intre pe teren! Pana la urma, Monflis s-a retras de la partida cu Dominic Thiem de la Indian Wells 2019.

Svitolina s-a ales cu sperietura vieții, însă s-a amuzat pe seama incidentului, postând pe contul de Twitter o imagine imaginea, sugestivă de mai jos: ”Fețele noastre când 4 polițiști au intrat în cameră cu pistoalele îndreptate spre noi și țipând: Mâinile sus!”.

 

Citește și:

Indian Wells, Bianca Andreescu - SECRETUL SUCCESULUI său. Rescrie istoria

Trofeu EURO 2020: Cosmin Contra a pus mâna! "Just for luck"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel