Cum un medicament împotriva chelirii l-au transformat în femeie
Data publicării:
Autor: Cincu Catalin
WhatsApp
McKee
McKee

William McKee a fost un inginer de software până în 2008, când a început să ia un medicament împotriva chelirii. De atunci, William McKee a devenit Mandi McKee, iar viața lui, sau a ei, a luat o întorsătură ciudată.

Pe blogul ei, Mandi scrie că în octombrie 2008 era un bărbat însurat, energic și atletic. În urma celor nouă luni de medicamentație a suportat numeroase efecte adverse.  Starea mentală i-a fost afectată și și-a pierdut locul de muncă.

Mai alarmant este faptul că medicamentația a dus și la schimbări fizice, spune Mandi. Pe blogul ei, ea scrie că pieptul tare ca piatra pe care-l avea înainte a devenit mai moale, transformându-se ulterior în sâni. De asemenea, umerii și șoldurile i s-au feminizat.

Ciudat este faptul că Mandi McKee nu este singura care se plânge de efectele adverse ale medicamentului în cauză. Mai mulți bărbați au declarat că acesta le-a îngreunat viața din punct de vedere sexual multă vreme după încetarea tratamentului. McKee intenționează să ceară despăgubiri în valoare de 1 miliard de dolari firmei care produce medicamentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel