Suspectul principal în cazul dispariției lui Madeleine McCann s-a adresat presei
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 14 iun, 20:05
WhatsApp
Pixabay / Suspectul principal în cazul dispariției lui Madeleine McCann s-a adresat presei
Suspectul principal din cazul dispariției lui Madeleine McCann s-a adresat presei din Germania.

În cazul dispariției micuței Madeleine McCann, poliția a dat de urma unui nou suspect, Christian Bruckner. Acesta s-a adresat opiniei publice pentru prima dată de când a fost pus sub acuzare, scrie The Sun.

Christian Bruckner a mai fost condamnat pentru viol și abuzuri sexuale împotriva minorilor. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a vorbit cu o publicație din Germania prin intermediul unei scrisori adresată redacției. Acesta a catalogat subiectul și probele drept un „scandal” și a mai adăugat că investigatorii ar trebui „să se retragă”, întrucât au pus sub acuzare o persoană nevinovată. 

Suspectul principal

Suspectul a fost pus sub acuzare în cazul dispariției lui Madeleine McCann anul trecut, de către procurorii germani. 

Procurorul german Hans Christian Wolters a declarat pentru The Sun în ziua în care Madeleine McCann ar fi împlinit 18 ani că „am adunat noi dovezi care se adaugă cazului pe care îl construim împotriva principalului nostru suspect. Mă tem că nu vă pot spune ce este, dar ne întărește munca. În viitor vom împărtăși detaliile, dar acum nu este momentul. Nu pot dezvălui tipul de dovezi pe care le avem, dar vă pot spune că este ceva ce, coroborat cu celelalte, ne arată că el este cel responsabil.”

G Ad:

El a adăugat că „am insistat întotdeauna că bărbatul pe care l-am identificat drept principal suspect este bărbatul despre care credem că a comis crima și nu căutăm pe altcineva.”

14 ani de la dispariție

Madeleine McCann, originară din Marea Britanie, a dispărut în 2007, când avea trei ani, în staţiunea portugheză Praia da Luz. Anchetatorii cred că suspectul de 44 de ani, Christian Bruckner, care la acea vreme locuia la doar doi kilometri distanţă de apartamentul de vacanță al familiei McCann, a răpit-o și ucis-o pe fetiță.

De-a lungul anilor, și părinții micuței au fost bănuiți că ar avea o legătură cu dispariția. După anunțul din 2020 cu privire la Christian Bruckner, anchetatorii germani le-au trimis o scrisoare celor doi, prin care i-au anunțat că fetița lor este moartă și că au dovezi în acest sens.

Presa internațională a relatat în ultimul an că într-o rulotă a bărbatului au fost găsite costume de baie pentru copii. De asemenea, bărbatul este bănuit de anchetatori ca fiind responsabil și pentru alte dispariții și crime.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro