Suspectul în cazul uciderii baschetbalistului american face parte din reţeaua de cămătărie ce a terorizat Giurgiul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
clanul butoane hardy baschetbalist
clanul butoane hardy baschetbalist

George Ionuţ Tănăsoaie este cunoscut în Giurgiu drept unul dintre cei mai duri oameni din zonă. El face parte din clanul "Butoane", care practică cămătăria, dar au şi o serie de afaceri dubioase la activ. În oraş până şi poliţia ştie cine sunt membrii clanului şi au parte de tratament preferenţial.

[caption id="attachment_110417" align="aligncenter" width="620" caption="George Ionuţ Tănăsoaie (drepta). Sursa: Facebook"][/caption] De peste zece ani, clanul „Butoane” este cel care domină lumea interlopă din Giurgiu, ocupându-se în principal cu cămătăria, jocurile de noroc – în special barbut – taxe de protecţie, recuperări şi proxenetism. Liderul grupării deţine o spălătorie pe şoseaua Alexandriei din Giurgiu şi ar conduce din umbră o firmă de asfaltare.

Clanul din care face parte şi Tănăsoaie practică un tip de cămătărie modern. Împrumută bani oamenilor fără ezitare, dar o fac legal, prin acte. Dacă nu s-a respectat termenul, prin intermediul avocaţilor, pun sechestru pe bunurile celui pe care l-au împrumutat.

Oamenii din Giurgiu sunt terorizaţi de membrii clanului şi acceptă foarte greu să vorbească. "Ştiu oameni care au avut de-a face cu ei, dar nu o să vă zică nimeni nimic, le este frică", a declarat sub protecţia anonimatului un om din Giurgiu.

Nici poliţia nu se atinge de clanul Butoane

Zecile de cazuri de oameni bătuţi de aceşti interlopi îi fac până şi pe poliţiştii să fie speriaţi. Poate aşa se explică şi tăcerea care s-a lăsat imediat după moartea lui Chauncey Hardy, dar problema a fost că a ieşit prea mare scandal, iar operaţiunea nu mai putea fi muşamalizată.

La începuturile lor, membrii clanului "Butoane", se ţineau de scandaluri şi de cămătărie, unde recuperarea banilor se făcea cu forţă brută. În timp, au evoluat şi acum păstrează o umbră de legalitate, dar ameninţarea tot a rămas.

Vezi un video clanul "Butoane" la un chef de interlopi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel