Surpriză la iUmor. Florin Dumitrescu e jurat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Dumitrescu va fi cel de-al patrulea jurat al următoarei ediții iUmor.

Audițiile iUmor continuă duminică, de la 20:00, la Antena 1, când celor trei jurați li se va alătura la pupitru chef Florin Dumitrescu. 

Surpriză la masa juriului iUmor, în cea de-a doua ediţie a emisiunii de la Antena 1. Juratul surpriză al ediției va fi de această dată chef Florin Dumitrescu. „Ce va fi intresant este că pot să mă transpun în toată această poveste, pot să mă uit live la ceea ce în mod normal vedeam din canapea, la televizor sau pe YouTube. Mi-a plăcut și pot vota în consecință. Consum genul acesta de divertisment, stand-up și momente amuzante”, a declarat juratul.

În ediția de duminică, de la ora 20:00, cei patru jurați vor fi surprinși de numerele inedite de umor pe care concurenții le-au pregăt pentru a-i impresiona și a merge la votul publicului. Tot în această ediție, Florin Dumitrescu va avea parte și de tratamentul iUmor, roastul acid oferit de persoane apropiate acestuia. 

Așteptarea a luat sfârșit

iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite. iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel