SURPRIZĂ în pandemie. Ce s-a întâmplat cu nunțile. LOVITURĂ de bumerang
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Dan Tudorache a vorbit despre cununiile oficiate, în pandemie, dar și despre efectul lipsei nunților asupra economiei.

Dan Tudorache a vorbit despre cununiile oficiate, în pandemie, dar și despre efectul lipsei nunților asupra economiei, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

„Au mai fost nunți cu pandemia?", a întrebat jurnalistul Val Vâlcu. „Au fost, deci am oficiat căsătorii aici, au fost câteva cupluri care au dorit. Au fost trei căsătorii aici, în perioada de două luni (de stare de urgență, n.r.). Trei cununii adică, că le-a fost teamă", a explicat Tudorache.

„Gândiți-vă că ei veneau, trebuia să fim cu toții 8 inși în această sală. Ca să vadă prietenii, rudele, își filmau evenimentul. Efectiv, aveau un telefon și filmau, asta e, asta e viața", a continuat edilul.

Criză economică din cauza scăderii numărului nunților?

Val Vâlcu a adăugat: „Întrebarea este dacă această situație nu produce în cascadă criză economică, fiindcă tinerii făceau nuntă, la nuntă se strângea darul, cu darul achitau prima rată a unui apartament, cumpărau mobilă".

„Asta o să o simțim în următoarele luni, efectiv să simți. Noi simțim, de exemplu, am avut două luni închise Direcția de Taxe și Impozite și automat s-a simțit la buget, nu au mai venit încasări. Online s-a putut, dar marea parte venea și plătea fizic. Așa erau oamenii obișnuiți", a mai spus primarul.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel