Surpriză: De la cine primește sprijin Pițurcă
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

În meciul pe care România îl dispută în această seară pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014 împotriva Turciei, Victor Pițurcă a adoptat o strategie diferită față de meciul cu Ungaria, spre nemulțumirea multora.

Din primul minut al meciului România-Turcia, care va fi transmis de la 21:00, în direct pe Antena 1, pe teren va intra Tănase în locul lui Alex Maxim, Hoban îl va înlocui pe suspendatul Bourceanu, iar Stancu va evalua în spatele lui Marica. Decizia selecționerului Victor Pițurcă a născut multe critici, scrie gsp.ro.

Cu toate acestea, selecționerul a primit sprijin, surprinzător, de la cel cu care s-a certat înainte de Europeanul din 2000, conflict soldat cu demisia lui Piţi de la cîrma naţionalei, Gică Popescu.

"Sînt de partea lui Piţurcă indiferent ce echipă va alinia. A fost inspirat cu Ungaria, el ştie acum ce stare au jucătorii, cine e mai în formă, stă tot timpul lîngă jucători", a spus acesta la Digisport.

Echipa de start a României este următoarea: România: Tătăruşanu - Măţel, D. Goian, Chiricheş, Raţ - Hoban, Pintilii - Torje, B. Stancu, Cr. Tănase - Marica, Vlad Chiricheş urmând să poarte banderola de căpitan în meciul disputat împotriva Turciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel