Suplimentul literar și artistic de la Adevărul își încetează apariția de miercuri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lit
lit

Suplimentul literar și artistic al ziarului Adevarul își va înceta apariția de miercuri, 22 iunie.  Pe lângă acesta, și celelalte suplimente care erau inserturi  ale publicației nu vor mai apărea, aceste fiind incluse în suplimentul ziarului de weekend care va fi disponibil pe piață din luna iulie.

Suplimentul literar și artistic al Adevărului nu va mai apărea de miercuri, 22 iunie. Decizia vine după o serie de hotărâri ale conducerii trustului patronat de Dinu Patriciu de reducere a costurilor, care au devenit tot mai mari, în condițiile în care tirajele s-au prăbușit dramatic.

Suplimentul literar este continuatorul fostului săptămânal "Adevărul literar și artistic"  de la Adevărul, înființat de către Cristian Tudor Popescu pe vremea cănd la conducerea cotidianului se afla reputatul publicist, Dumitru Tinu. În paginile suplimentului au publicat, de-a lungul anilor nume sonore ale culturii, printre care Constantin Stănescu, Magda Mihăilescu, Saviana Stănescu, Ludmila Patlanjoglu, Cristian Popescu, Cristina Modreanu,Viorica Rusu și Diana Popescu.

Iată că, după aproximativ 15 ani de apariție, această publicație va dispărea din portofoliul presei romănești. Totuși, după informațiile obținute din trustul Adevarul Holding, spectrul cultural care era destinat suplimentului cultural va fi cuprins în paginile ziarului de weekend, care va apărea din luna iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel