Supercupa României: Scandal monstru la Petrolul Ploiești
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

Echipa Petrolul Ploiești se confruntă cu mari probleme înainte de Supercupa României împotriva Stelei.

[caption id="attachment_340366" align="alignleft" width="267"] Jeremy Bokila[/caption]

"Găzarii" și-au pierdut golgheterul și cel mai bun fotbalist din sezonul trecut, Jeremy Bokila, cu numai o zi înainte de Supercupa României. Vârful în vârstă de 24 de ani a părăsit, ieri, România, postând un mesaj de rămas-bun pe pagina personală de Facebook:

"Vă doresc tuturor toate cele bune şi mult succes în Supercupa României! Vă iubesc, oameni dragi din Ploieşti! Mulţumesc tuturor fanilor petrolişti pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o! Mult succes, băieţi!"

La aflarea veștii, antrenorul Cosmin Contra l-a amenințat pe Bokila cu doi ani de suspendare, dacă nu se va întoarce la echipă.

Coleg cu Mutu

Potrivit gsp.ro, atacantul Petrolului s-a înţeles cu francezii de la Ajaccio, pentru un contract pe o perioadă de trei ani, după ce s-a recomandat ca fiind jucător liber.

Preşedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, și-a exprimat interesul și pentru un alt vârf al "lupilor galbeni", Gicu Grozav, pe care l-ar vrea în atacul corsicanilor, alături de Adrian Mutu.

Supercupa României Steaua - Petrolul va avea loc pe Arena Naţională, miercuri, de la ora 20:45, iar WWW.DCNEWS.RO va transmite meciul în format Live Text.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel