Supercupa României, CFR Cluj - Craiova. Camora: Meci dificil
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
supercupa romaniei
supercupa romaniei
Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că speră să câştige Supercupa României la fotbal. 

Este un meci de început de sezon, toată lumea o să fie atentă la acest meci. Noi, în condiţia de campioni, vrem să demonstrăm ţării că am meritat titlul, sper să câştigăm acest trofeu, să îl adăugăm în palmares. Sperăm să le facem un cadou şi suporterilor noştri care vor face o deplasare foarte lungă până la Craiova, a declarat portughezul.

"Va fi un meci foarte greu, întâlnim o echipă foarte bună, dar cel mai important este ce facem noi pe teren şi avem încredere că la final o să ridicăm noi trofeul, a subliniat fundaşul lusitan. Suntem campioni, avem un grup valoros şi cel mai important este să ajungem pe teren şi să demonstrăm acest lucru, să fim bărbaţi şi la final să ridicăm trofeul, a adăugat Camora.

Căpitanul echipei din Gruia nu se teme de faptul că stadionul va fi plin cu suporterii Universităţii: ''Ştim că Universitatea are suporteri pătimaşi, dar un fotbalist profesionist se simte foarte bine pe un stadion plin. Ar fi bine pentru ţară, pentru fotbalul românesc ca fiecare stadion să fie aşa de plin, dar din păcate nu se întâmplă aşa ceva. Campioana CFR Cluj o va întâlni sâmbătă pe Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, pe Stadionul Ion Oblemenco, în Supercupa României, de la ora 20,30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel