”Super Potriveala”, nouă emisiune la Kanal D. Premii substanțiale la fiecare ediție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Kanal D pregăteşte pentru această toamnă show-ul ”Super Potriveala”, după formatul internaţional ”Match Game”.

Sase vedete vor participa la fiecare ediţie a emisiunii-concurs ce le poate aduce concurenţilor un premiu de 25.000 de lei, informează postul de televiziune.

Prezentatorul emisiunii va fi George, cunoscut publicului sub numele de Jorje: ”Abia aştept să începem filmările şi să îmi cunosc mai bine colegii. Pe multi dintre ei îi ştiu deja de ani buni, dar, cu siguranţă, se vor lega prietenii strânse pe mai departe”.

George va avea alături, în concurs, şase vedete din România. În fiecare ediţie, doi concurenţi (non-vedete) îşi vor testa abilităţile şi vor încerca să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziţie, astfel încât răspunsurile lor să se potriveasca cu cele ale starurilor.

Jocul constă în două runde, urmate de etapa finală (”Super Match”), la care va participa doar concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul rundei a doua.

”Potrivirea”, care aduce punctele ce-i vor departaja pe participanţi, se obţine atunci când un concurent şi un membru al panelului de vedete oferă un răspuns similar la aceeaşi întrebare.

”Match Game” este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume. A avut premiera în 1962 şi este considerat şi astăzi una dintre cele mai de succes emisiuni-concurs internaţionale.

Miercuri, s-a dat startul castingului pentru acest show. Doritorii se pot înscrie pe pagina web a Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel