Super Bingo Metropolis revine la Antena 1. Cum arăta Mitoșeru acum 10 ani
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Daniela Crudu și Mihai Mitoșeru readuc pe ecrane, în prima zi de Paște, la Antena 1, show-ul Super Bingo Metropolis, jocul care a schimbat viața în bine pentru mii de români. 

Gazdelor show-ului, Mihai Mitoșeru și Daniela Crudu, li se vor alătura duminicã, 5 mai, de la ora 16:15 la Antena 1, și îndrăgiții actori Romică Țociu și Cornel Palade.

Premiile puse la dispoziție în prima emisiune a Super Bingo Metropolis a anului 2013 sunt în valoare totală de 40 de miliarde de lei vechi, după cum au anunțat Cruduța și Mitoșeru, recent, la emisiunea "Răi da' Buni".

"Nu-mi vine să cred, vă dați seama câte premii putem să dăm?! Iar un bilet de concurs costă doar 3,2 lei, iar sumele care se pot câștiga sunt incredibile. În loc să-ți iei un convrig, îți iei un bilet la Super Bingo Metropolis", a afirmat atunci Daniela Crudu.

De altfel, Mihai Mitoșeru nu este la prima experiență cu acest gen de emisiune. În urmă cu mai bine de zece ani, Mitoșeru prezenta la Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 20:00, emisiunea care în scurt timp avea să devină un fenomen: Tele Euro Bingo, unde avea o replică faimoasă " Zi-le Domnu' Geo!". Acceptând să fie gazda acestui show, Mihai Mitoșeru revine astfel la “cârma” emisiunii care l-a consacrat.

Jocurile de tip Bingo au fost permise în perioada 1992-2002 şi interzise apoi până în 2009, când au fost reintroduse, pentru ca, în 2012, Guvernul să decidă interzicerea oricărei televiziuni și oricărui post de radio să desfășoare acest tip de jocuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel