Supă cremă de ciuperci. Rețeta de post
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă vrei să te bucuri de un fel de mâncare delicos, dar de post, supa cremă de ciuperci poate fi o idee bună.

Ingrediente

 500 g ciuperci proaspete
 2 cartofi
 o ceapă
 100 ml smântână vegetală de soia
 o lingură ulei
 3-4 fire pătrunjel
 sare
 piper

Cum se prepară

Se opăresc două ciuperci care se taie lamele şi se pun 15 minute la cuptor. Restul se pun la fiert cu cartofii, ceapă şi apă. Se presara cu sare şi se lăsă pe foc 30 de minute, potrivit retetepractice.ro. Apoi, se mixează, se adaugă smântâna de soia şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Ciupercile uscate se rumenesc în puţin ulei şi se aşază deasupra fiecărei porţii de supă, alături de pătrunjel.

Vezi și: Plăcintă cu fructe. Cum se prepară: Rețeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel