Summitul UEFA Academy, la București. Burleanu se laudă că FRF are „un mare focus asupra educaţiei” și creșterii fotbalului
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Facebook FRF
Facebook FRF
FRF organizează summitul UEFA Academy la București.

Federaţia Română de Fotbal organizează vineri şi sâmbătă, la Hotelul Marriott din Capitală, UEFA Academy Summit, un eveniment dedicat absolvenţilor cursurilor UEFA Academy, informează site-ul oficial al FRF. Peste 300 de invitaţi vor fi prezenţi la activităţile din cele două zile, printre ei şi foşti fotbalişti precum Sami Khedira, Stilian Petrov şi Răzvan Raţ.

Ei vor participa la conferinţe despre viitorul fotbalului, bună guvernanţă şi schimbările din industria fotbalistică, dar şi la evenimente de networking, în care vor avea ocazia de a-i cunoaşte pe ceilalţi absolvenţi ai cursurilor UEFA.

Una dintre zile va fi dedicată completă prezentărilor şi workshop-urilor ţinute de experţi despre viitorul sportului şi tehnologiile care l-au modelat în ultimii ani.

Tema generală a evenimentului va fi 'Împreună', fiind o oportunitate unică de a aduce la un loc o parte dintre cei peste 3.000 de absolvenţi ai programelor educaţionale UEFA Academy, din diverse domenii conexe fotbalului.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că summitul este o ocazie de a afla mai multe despre noile tendinţe în fotbal.

'În ultimii ani, Federaţia Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educaţiei, cu scopul de a avea impact în creşterea fotbalului. UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăţa mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar şi de a interacţiona cu absolvenţi din toate colţurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educaţional entuziasmant', a spus Burleanu.

Este pentru prima oară când un astfel eveniment dedicat comunităţii UEFA Alumni are loc, fiind vorba de o iniţiativă UEFA Academy şi UEFA Academy Alumni Board, organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Fotbal.

Cu ocazia evenimentului va fi anunţată şi noua componenţă a UEFA Academy Alumni Board, decisă în urma voturilor absolvenţilor UEFA Academy, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel