Sulfina Barbu: Piedone distruge copaci ca să pozeze în salvator al mediului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Candidatul PDL pentru Primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, îl acuză pe primarul Cătălin Popescu Piedone că își face o campanie murdară, distrugând copacii din sector, pentru a putea poza ulterior în ”marele salvator al mediului”.

Recunoscând că a trecut prin multe campanii electorale, grele toate, cu atacuri la persoană, șantaj, intimidări și amenințări, Sulfina Barbu afirmă că doar la Popescu Piedone, a văzut că ”distruge natura ca să pozeze apoi în marele salvator al mediului”.

”Săptămâna trecută, Piedone a distrus pur și simplu 25 de arbori perfect sănătoși de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Le-a tăiat coroana și le-a jupuit coaja. A doua zi dimineață au apărut pe trunchiurile acestor arbori panouri, prinse cu lanțuri de metal, montate în arbore, panouri pe care scria, citez: „Poluarea m-a ucis. Campanie de protejare a mediului inițiată de Cristian Popescu Piedone”, afirmă sursa citată.

Considerând că ”Popescu Piedone a tăiat ilegal arbori sănătoși pentru a-și crea un motiv să demareze o campanie de „protejare a mediului”, fără a avea aviz de la Primăria Generală, Sulfina Barbu solicită ”Primăriei Sectorului 4 să prezinte public autorizația de tăiere a arborilor de pe B-dul Dimitrie Cantemir, dar care să aibă data înainte de 30 mai, atunci când acești copaci au fost tăiați”.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4 se întreabă: ”dacă Popescu Piedone voia să facă o campanie anti-drog ce ar fi făcut? Ar fi drogat niște tineri că apoi el să pozeze în salvator? Sau dacă ar fi vrut să salveze clădiri patrimoniu? Le-ar fi demolat mai întâi că apoi să vină să le apere?”

De aceea, spune Sulfina Barbu, ”astăzi, de Ziua Mediului, am decis să îndreptăm, cât s-a putut, ce a stricat Piedone. Astăzi am plantat peste 30 de copaci în Bulevardul Dimitrie Cantemir, lângă cei pe care Piedone i-a distrus, fără pic de conștiință, dar și în zonele Olteniței și Luică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel