Suciu (PSD): Nu am făcut niciodată politică în biserică
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Daniel Suciu
Daniel Suciu
Liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a declarat miercuri că nu a făcut niciodată politică în biserică şi nici măcar în faţa ei.

'Eu provin din Ardeal, este o regiune profund ataşată valorilor creştine. Cred că ştiu că poate exista o paralelă cu ceea ce a apărut astăzi în spaţiul public, o imagine celebră, dar eu nu am făcut niciodată politică în biserică şi nici măcar în faţa ei. Aceasta nu este campanie pentru referendum, noi vom face doar acţiuni de informare a cetăţenilor şi îi vom ruga să se prezinte la vot', a spus Suciu, la Parlament, întrebat dacă va face campanie pentru referendum în interiorul bisericii, în cazul în care acest lucru îi va fi solicitat de un preot.

Reacție la poza din biserică

Potrivit unui post local de televiziune, politicieni şi preoţi au participat, luni, la Băneşti, judeţul Prahova, la discuţii pe tema referendumului, eveniment ce a fost organizat într-o biserică din localitate. Suciu a menţionat că a văzut doar o imagine de la acea întâlnire dintre reprezentanţi ai mai multor partide politice cu reprezentanţi ai clerului. 'Probabil că s-a vrut să se dea un semnal în acel judeţ că absolut toate partidele politice care au fost prezente susţin acest referendum', a afirmat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel