Suceveanul care a amenințat o vânzătoare cu pistolul de jucărie pentru două iaurturi a fost dus la Psihiatrie
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Amenințări cu pistolul de jucărie pentru două iaurturi / Imagine de Ashutosh Sharma de la Pixabay
Amenințări cu pistolul de jucărie pentru două iaurturi / Imagine de Ashutosh Sharma de la Pixabay
Bărbatul care a amenințat cu un pistol de jucărie o vânzătoare din Suceava pentru a nu plăti două iaurturi a fost internat la Psihiatrie. 

Individul care a amenințat cu un pistol de jucărie o vânzătoare de la un magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost dus de polițiști la Secția de Psihiatrie Burdujeni, în baza unei decizii de internare nevoluntare.

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a confirmat pentru Monitorul de Suceava că măsura a fost pusă în practică vineri dimineață.

Tânărul în vârstă de 30 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dace are discernământ. Dacă are discernământ, tânărul va fi pus sub acuzare pentru infracțiunea de tâlhărie.

Vânzătoarea s-a trezit, joi, că un localnic pe care îl știe din vedere ia din vitrină două iaurturi și părăsește societatea. Femeia a ieșit după individ și i-a cerut să se întoarcă și să plătească. Individul s-a întors în grabă și amenințător, spre magazin, cu un pistol în mână. A intrat în interior și a îndreptat pistolul spre femeie.

”Pistolarul” a plecat apoi din magazin fără a plăti cele două iaurturi.

Un echipaj de poliție ajuns la fața locului l-a depistat în scurt timp pe Nicolae T., în vârstă de 30 de ani. Tânărul le-a indicat polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul. S-a constatat că este vorba doar de un pistol de jucărie. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel