Suceava: Restricţii de circulaţie pentru reabilitarea podului peste râul Suceava, în zona bazarului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Circulaţia pe podul rutier de peste râul Suceava, din zona Bazarului, va fi restricţionată, pentru lucrări de reabilitare care să ofere siguranţă traficului, a declarat în conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că restricţionarea circulaţiei de la patru la două benzi, care va fi valabilă timp de o lună, ar fi trebuit să demareze pe 8 mai, dar s-a amânat din cauza condiţiilor meteo, lucrările urmând să înceapă, cel mai probabil, joi, când vremea ar permite acest lucru. Primarul a subliniat că lucrările ce vizează refacerea rosturilor de dilatare ale podului se impunea, pentru că nu s-a mai intervenit de opt ani asupra acestui obiectiv, iar traficul în zonă este foarte intens, deoarece face legătura cu zona comercială a oraşului.

'Au trecut opt ani de zile de când a fost reabilitat podul de la Bazar şi trebuie refăcute rosturile de dilataţie. A fost angajată o firmă specializată în astfel de lucrări, problema e că vor fi restricţii de circulaţie, se va circula numai pe două benzi, iar lucrările vor dura cam o lună de zile. (...) Acele rosturi de dilataţie s-au făcut acum opt ani de zile, când a fost refăcut podul, între timp au trecut foarte multe maşini pe acolo, inclusiv trafic greu, încât trebuie refăcute. Este o situaţie de deranj, dar nu avem ce face. Ne dorim ca până la Zilele Sucevei, când va deveni oraşul mai aglomerat, să fie finalizate lucrările', a spus Lungu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel