Suceava. ”Batman-ul” Dorel și izolarea blocului. Ținut de picioare, cu capul în jos - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
izolare-termica
izolare-termica
Un bărbat din Suceava izolează faţada blocului, ţinut de picioare, cu capul în jos, pe un balcon de la etajul 5, potrivit presei locale .

Bărbatul lucra nestingherit şi chiar rapid, în timp ce sfida moartea de la o înălţime de aproximativ 15 metri.

Muncitorul care a lucrat mult timp atârnat cu tot corpul în afara balconului, pe toate lateralele acestuia, şi-a asumat, pentru bani, riscul de a plonja de la înălţimea celor cinci etaje direct pe trotuarul din faţa blocului sau, în cel mai bun caz, pe vreo maşină care să-i atenueze din cădere.

„Dorel”-ul din imaginile surprinse în cartierul George Enescu ar fi trebuit să aibă echipament special pentru lucrul la înălţime, cel puţin două legături de siguranţă, reglate după standarde bine stabilite, opritor de cădere, centură de siguranţă, cască de protecţie etc.

FOTO:

(w670)

(w670)

În schimb el a avut două mâini care îl ţineau de picioare, atârnat la 15 metri înălţime, cu capul în jos, lucrând astfel, contra gravitaţiei, la izolarea termică şi refacerea tencuielii exterioare a unui balcon de la etajul 5, unde umila lor schelă, care stătea inutilă şi incompletă, lângă bloc, nu le permitea să ajungă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel