Succesorul lui Putin, pregătit deja de elitele ruse. Top 3 candidați. „Șoimii” nu sunt mulțumiți de ritmul „operațiunii speciale”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru
Elitele ruse i-ar pregăti un succesor lui Vladimir Putin.

Oficialii de la Kremlin planifică în secret viitorul Rusiei fără Vladimir Putin, spun rapoartele. În culise de la Moscova, aliații săi își exprimă aparent neîncrederea față de viziunea asupra războiului a președintelui rus, iar succesorii săi sunt acum pregătiți. Potrivit site-ului Meduza, „aproape niciunul” dintre membrii elitei ruse nu este mulțumit de liderul lor, scrie Metro.

Top 3 posibili succesori ai lui Putin



Printre succesorii pregătiți se numără primarul Moscovei, Serghei Sobianin, vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev și primul-adjunct al șefului administrației prezidențiale, Serghei Kiriyenko.

Miniștrii și șefii întreprinderilor din Rusia sunt „nemulțumiți” că Vladimir Putin a început războiul „fără să se gândească la amploarea sancțiunilor”.

O sursă apropiată administrației prezidențiale a spus: „Nu se poate trăi normal cu astfel de sancțiuni. „Șoimii” nu sunt mulțumiți de ritmul „operațiunii speciale”.

„Problemele în Rusia sunt deja vizibile, iar în mijlocul verii pur și simplu vor cădea din diferite direcții: transport, medicină, chiar și agricultură. Nimeni nu s-a gândit pur și simplu la un asemenea impact.”, a mai spus sursa.

Rușii, luați prin surprindere de sancțiunile dure ale Occidentului

El a adăugat că înainte de război, nimeni din Kremlin nu a luat în considerare posibilitatea ca țările occidentale să impună un embargo asupra petrolului și gazelor rusești. Două surse apropiate administrației președintelui Rusiei au spus că Putin pur și simplu nu vrea să se gândească la dificultățile economice evidente.

Metro.co.uk nu a putut verifica în mod independent afirmațiile, dar rapoartele despre mișcările celor din cercul interior al lui Putin pentru a-l înlocui pe liderul de la Kremlin circulă de săptămâni întregi. Acest lucru vine după ce unul dintre diplomații ruși de top și-a dat demisia din MAE rus și de la ONU. Boris Bondarev, consilier pe lângă Reprezentanţa permanentă rusă, le-a trimis colegilor diplomaţi un mesaj în care îşi anunţa decizia.

"Pe parcursul celor 20 de ani ai carierei mele diplomatice am fost martorul a diferite viraje în politica noastră externă, dar niciodată nu mi-a fost atât de ruşine de ţara mea ca pe 24 februarie a.c.", când Rusia a invadat Ucraina, a scris Bondarev. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel