SUA: O fetiţă de 10 ani a murit după ce a fost închisă într-o cutie din plastic drept pedeapsă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
police
police

fetiţă în vârstă de 10 ani din Statele Unite ale Americii (SUA) a murit după ce a fost închisă de membrii familiei sale într-o cutie din plastic, drept pedeapsă pentru că a furat o acadea din frigider, informează Fox News.

Poliţiştii din Phoenix cercetează patru persoane în legătură cu moartea copilului, scrie Mediafax.

Ame Deal a murit în 12 iulie, în locuinţa familiei sale din Phoenix, unde locuia cu bunica sa, mătuşa sa şi doi veri îndepărtaţi, precum şi cu alţi copii aparţinând membrilor familiei sale.

În timpul cercetărilor preliminarii, membrii familiei au spus poliţiştilor că Ame şi alţi copii se jucau ascunselea şi că probabil fetiţa s-a sufocat închizându-se în cutia din plastic.

Totuşi, detectivii au spus joi că tratează decesul ca pe o omucidere, suspectând că Ame a fost închisă în cutie drept pedeapsă pentru că a furat o acadea din frigider. Ea ar fi fost închisă în cutia respectivă, în vreme ce rudele sale au mers la culcare.

Ceilalţi copii din casă ar fi fost convinşi să susţină varianta membrilor familiei.

John şi Samantha Allen, ambii de 23 de ani, veri îndepărtaţi de-ai fetei, au fost arestaţi. De asemenea, bunica victimei, în vârstă de 62 de ani şi mătuşa sa, de 44 de ani, au fost reţinute de poliţişti.

Verii copilului au fost puşi sub acuzare pentru crimă de gradul I, iar cele două femei pentru abuz de minor şi răpire.

Poliţiştii au spus că cei patru membri ai familiei o abuzau pe Ame pentru că susţineau că nu este rudă de sânge cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel