Data publicării:
Studiu: 200 de grame de carne pe zi cresc riscul unei morți timpurii
Un nou studiu arată că mâncarea a 200 de grame de carne în fiecare zi duce la creșterea riscului de a deceda mai repede.
Cercetătorii care au realizat studiul susțin că mâncatul a șase felii de slănină, trei cârnați sau o friptură, crește riscul unei morți timpurii, scrie dailymail.co.uk.
Conform studiului, bărbații care au mâncat mai mult de 200g de carne pe zi au cu 23% mai multe șanse să moară în următorii 20 de ani decât cei care au consumat mai puțin de 100g.
Majoritatea bărbaților au mâncat în principal carne roșie, care a fost legată de boli de inimă, mai spun cercetătorii.
Vezi și:
Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare
Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News