Studenta de la Medicină, sinucidere sau crimă. Comisarul Untaru, element-cheie: MISTERUL modului în care au fost strânse colierele
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Detectivul criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a explicat pentru DC News care este cel mai mare semn de întrebare în cazul Andreei, studenta de la Facultatea de Medicină găsită moartă în pădurea de la Ţicău.

Andreea Maria A., în vârstă de 23 de ani, studentă în anul cinci la Facultatea de Medicină, a fost găsită moartă în pădurea de la Ţicău, în apropierea pârtiei de schi, vineri.

Fata locuia cu părinții și, din când în când, dormea la cămin, la o colegă de facultate. Joi, Andreea Maria A. le-a spus că merge să copieze niște cursuri, dar nu s-a mai întors. A doua zi, părinții au început să o caute la prieteni și colegi. 

Colega ei a mers să o caute în liziera de lângă pârtia de schi, realizând că Andreea Maria A. i-a spus unde merge. După ce a găsit-o moartă, a alertat poliția. 

Conform informațiilor apărute în spațiul public până în prezent, Andreea Maria A. era întinsă pe jos, strangulată. În jurul gâtului, înnădite, cinci coliere au fost numărate de către medicii legiști. Colierele ar fi fost cumpărate de ea, joi. 

Lângă trupul ei se afla o borsetă, iar într-un buzunar, de asemenea, mai multe coliere negre.

Comisarul Untaru: Elementul care poate „transforma” sinuciderea în crimă

Pe baza informațiilor cunoscute în presă la acest moment, celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r) a ridicat un semn de întrebare: Poate fi vorba de o crimă și nu de o sinucidere? Comisarului Untaru i-au atras atenția colierele pe care Andreea Maria A. le avea în jurul gâtului.

„În momentul în care ai strâns un asemenea colier, intri în stare de sufocare și nu ai cum să le mai pun și pe celelalte. Trebuie văzut dacă toate cinci coliere erau strânse uniform, pe gât. Dacă erau strânse uniform, pe gât, e clar că e vorba de crimă. Dacă sunt strânse secvențial, avem o problemă.”, a declarat comisarul Untaru pentru DC News. 

De asemenea, Mihai Untaru se întreabă „De ce a ales genul ăsta de suicid? Avea la îndemână zeci de mii de posibilități. A făcut-o de spectacol? Pentru ce?!”.

Faptul că a ales genul ăsta de suicid e șocant. Merită analizat din punct de vedere psihiatric și psihologic. E un caz mai deosebit tocmai prin modul de operare al actului suicidal.”, ne-a mai spus Mihai Untaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel