Striblea: Declarația lui Crin Antonescu este știrea zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică seara că în următorii ani România va fi un regim prezidenţial "de facto" al lui Klaus Iohannis.

"Va fi un președinte extrem de puternic. România va fi, de facto, în următorii ani, un regim prezidențial" - declarația lui Crin Antonescu este de fapt știrea zilei, spune Cătălin Striblea.

"Declarația lui Crin Antonescu este de fapt știrea zilei. Ne dă o reprezentare asupra viitorului. Într-adevăr domnul Iohannis nu va jigni pe nimeni, nu se va hăhăi cu nimeni, nu se va bate pe spate cu poporul. Va fi un președinte instituțional și care probabil va aduce unele schimbări. Dar va lua măsuri pe care dacă le lua Traian Băsescu am fi sărit în aer", a scris jurnalistul pe blog.

VEZI ȘI: Mesaj răvășitor despre Udrea. "Nu pot trece cu vederea....

Cătălin Striblea a făcut referire și la propunerea lui Hellvig la conducerea SRI.

"Numirea lui Hellvig este un exemplu. Hellvig era văzut drept un Hrebenciuc al PNL. A fost șeful de campanie al lui Crin. A trăit pentru și din combinațiile de pe culoarele partidelor. Știe traseele banilor și ale traficului de influență. Este unul dintre stâlpii puterii actuale. Și Maior era om al sistemului, dar nu lucrase la nivelul acesta și avea și un traseu mai apropiat de o astfel de funcție.

Iohannis nu a avut nicio emoție și nicio explicație când l-a impus. A dorit SRI și l-a luat. Tocmai când acest serviciu este profund atacat și tras în diverse combinații politice. Și mi-e teamă că tocmai l-a predat clasei politice. Sau, dacă Hellvig nu performează, îl scoate total de sub controlul civil. Domnul Iohannis nu a avut nici emoția că Eduard Hellvig nu și-a exprimat o poziție publică față de ce s-a întâmplat în vara lui 2012", a mai notat Cătălin Striblea pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel