Știrile PRO TV, transmise de Andreea Esca dintr-un nou studio, din 30 august
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pro TV anunță că, începând cu 30 august, Andreea Esca va transmite cel mai important jurnal de știri al postului dintr-un studio nou, unic în România.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească spectacolul știrilor într-un decor nou, care are în spate tehnologie de ultimă generație, menită să ofere o experiență vizuală inedită și interactivă.

"O nouă interfață, video wall-uri care permit afișarea fotografiilor, textelor și a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafică nouă, minimalistă și modernă sunt câteva dintre elementele care vor transpune telespectatorii direct în mijlocul acțiunii", promit cei de la Pro TV

Anunț bombă: Ce televiziune va difuza meciurile din Liga 1

“O dată cu lansarea noului studio de știri, alte povești minunate vor ajunge la telespectatori într-o forma ce are la bază o mulțime de inovații tehnologice. După cum știți, PRO TV a fost întodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al conținutului, ci și al elementelor grafice care sunt parte importantă a transmisiunilor live. Pentru noi este important să fim mereu înaintea vremurilor și să găsim cea mai spectaculoasă modalitate de a transmite informațiile publicului nostru”, a declarat Andreea Esca.

De altfel, prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV și-a invitat deja fanii virtuali să nu piardă ediția de duminică, de la ora 19:00.

"Sarbatoarea continua si maine. Dar la birou....Biroul meu cel nou!", a scris Andreea Esca, sâmbătă, pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel