Știrile false despre 5G, demontate de experți. Tehnologia NU provoacă cancer
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Telefoanele 5G sunt complet sigure și nu înrăutățesc sănătatea cuiva, au transmis experții internaționali.

Telefoanele 5G sunt complet sigure și nu înrăutățesc sănătatea cuiva, au transmis experții internaționali, conform The Sun. Limitele mai stricte de radiații sunt acum aplicate pentru dispozitivele 5G, pentru a-i asigura pe clienții îngrijorați de teoriile conspirației răspândite online.

Inspectorul de radiații ICNIRP a dezvăluit rezultatele unui studiu care ia în calcul șapte ani de cercetare. Noile informații dezvăluite în această lună au demonstrat că telefoanele nu pot răni pe nimeni, în limitele admise în prezent.

„Știm că unele părți ale comunității sunt îngrijorate despre siguranța 5G și sperăm ca noile limite să-i ajute să se liniștească", a spus directorul ICNIRP, Eric van Rongen.

Limite puternice

„Limitele au fost dezvoltate după o recenzie a literaturii științifice, a atelierelor de cercetare și după un proces de consultare publică extensiv", a mai spus Van Rongen.

„Ele oferă protecție împotriva tuturor efectelor adverse dovedite științific, generate de expunerea la câmpuri electromagnetice între 100kHz și 300GHz", a adăugat directorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel