Sting, concert la Cluj, în 15 martie. Care sunt prețurile biletelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei
Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei
Sting, câștigător a 17 premii Grammy,  va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă BT Arena pe data de 15 martie 2022, ora 19.00.

Potrivit organizatorilor, concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo.

”Apreciat ca fiind un spectacol magistral de la început până la sfârșit, concertul îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp, cu hituri precum Fields of Gold, Shape of my Heart, Roxanne și Demolition Man,  care punctează un show de neuitat. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte Englishman In New York, Every Breath You Take, Message In a Bottle și multe altele, au mai transmis organizatorii.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului „Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop „If It's Love”, au mai anunțat organizatorii concertului, potrivit Mediafax.

Conform acestora, noul serial săptămânal web TV al lui Sting, „On the Bridge”, recent lansat oferă o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a muzicianului, în timp ce se pregătește de lansarea noului său album, The Bridge. Într-un gest special față de fanii săi fideli, Sting lansează un nou episod în exclusivitate pe Sting.com în fiecare marți la ora 9.00/ET. Fiecare episod va rămâne vizibil în exclusivitate pentru membrii fan clubului său timp de 24 de ore și apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai largă miercurea la ora 9am/ET.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Biletele pentru concetul de la Cluj vor fi puse în vânzare vineri, 12 noiembrie, ora 11.00, pe sting.iabilet.ro. Prețurile variază între 171 și 441 de lei, la care se adaugă comisioanele de emitere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel